Verbonden leiderschap

‘De diepste angst is niet dat we onmachtig zouden zijn. Onze diepste angst is juist onze niet te meten kracht.’
Dit citaat is van Nelson Mandela. Voor ons is hij het toonbeeld van een verbonden leider.
Verbonden leiderschap is een programma voor de high end professional die leiding geeft of leiding gaat geven. Leider zijn vraagt o.m. om stevige grond onder je voeten, om focus en ambitie. Je hebt het talent nodig om mensen aan hetzelfde doel te verbinden. Je moet kunnen koersen vanuit een stevige basis in jezelf. Leider zijn vergt flexibiliteit, vooruitzien, rust, vertrouwen, beslistheid. Soms echter liggen er stenen op het pad die onontkoombaar lijken. Obstakels van persoonlijke aard, patronen die nog onvoldoende zichtbaar zijn geworden. Een bedrijfscultuur die onvoldoende past of een reorganisatie die veel vraagt.
Wat je ook probeert, je merkt dat je over dezelfde stenen blijft struikelen.
Misschien verlies je energie of plezier in je werk of ontstaat er een ongezonde werk/privé balans. Je haalt er niet uit wat erin zit. Ergens in jou liggen antwoorden. Nu nog de route.
Wat heb jij nodig om jouw patronen te leren kennen en te doorbreken?
Hoe kun je je volle potentieel vorm geven zodat je gezond en vol energie verder kunt?

Reviews

‘Dank jullie wel. Het was letterlijk magie. Een groter bewustzijn. Alsof ik van individueel leven naar samen leven ben gegaan. Opgeschoond en vrij. Heel bijzonder. Ik heb al veel programma’s gevolgd maar de diepgang die ik hier heb ervaren, is uniek. Met dank ook aan de fijne groep.’
Milan K.
‘Het coach programma Past, Present, Future heeft sterk bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.  De balans tussen live afspraken en opdrachten thuis was prettig. Ik heb de indruk dat ik in korte tijd diep ben gegaan en intensief heb gewerkt. Met resultaat. Ik kom zeker nog eens terug.’
Dirk-Jan S.
‘Ik heb zo genoten. Het was spannend en soms ook pijnlijk en goed. Zo gedragen te kunnen worden door de groep. Wat een geluk! In korte tijd heb ik heel veel beleefd. Het was gewoon prachtig. De investering meer dan waard. Mijn vriend wil nu ook.’
Majuschka B.
‘Ben je klaar om te ontwaken?’ was de eerste vraag die mij werd gesteld. Meteen de diepte in. Dit was totaal anders dan alle trainingen & business coaching die ik eerder heb gevolgd. Rauw, oprecht en verbonden. Ik voel me mentaal sterk, fysiek fitter. Mijn relaties zijn in balans en ik heb mijn eigen bedrijf goed weten op te schalen. Keiharde ja tegen Verbonden Leiderschap.’
Sanne van E.
‘Ik houd niet van lange trajecten. Een korte impuls, handvatten en weer door. Dat past me. Ik heb mentaal en emotioneel opgeruimd. Meer rust en overzicht gecreëerd. Ik maak betere keuzes als leider. De uitdaging om snel diep te gaan, sprak me aan en pakte goed uit. Geen nonsens, maar goede kwaliteit.’
Soraya L.

Je gaat in dit programma op zoek naar wat jouw essentie is. Wie ben jij? Wat heeft jou gevormd? Wat heb je al geaccepteerd en waarvan beweeg je weg? Hoe leer je alles aan te kijken en in te sluiten? Hoe geef je leiding aan jezelf? Wat heb je de wereld te brengen? Waar voeg jij waarde toe?
Pas als jij optimaal in verbinding staat met je authentieke zelf, als jij er volledig mag zijn, kun je verbonden leiding geven aan anderen.

Omvatten_Verbonden Leiderschap

 

Dit programma is te volgen als groepsprogramma (minimaal 8 deelnemers, maximaal 14). Daarvoor gaan we veel verder dan alleen praten over.
Bij Omvatten gaan we voor een totaal belevenis. Niet hangen aan de oppervlakte, maar duiken de diepte in om de essentie boven te halen.
Een ervaring voor hoofd, hart, lichaam en ziel om nooit meer te vergeten.

Verbonden leiderschap is voor die leider die het experiment niet schuwt. Die durft los te laten, van avontuur houdt en die vanuit zijn of haar volle potentieel wil bestaan. Allemaal met het doel om vanuit nieuwe ervaringen en invalshoeken tot authentieke keuzes te komen. Zo kan jouw leiderschap gezond door ontwikkelen.
Een programma voor de high end, gedreven professional die weet wat hij of zij wil en zoekt naar hoe dit het beste vorm te geven.

 

 

 

 

 

Ben jij die high end professional die tot verbonden leiderschap wil komen? Meld je dan nu direct aan!
Of stuur ons een bericht als je nog vragen hebt.