De Ontmoeting

Liefde op zoek naar zichzelf. Dat is wat we zijn. Echter, hoe keer je daarnaar terug? Naar dat weten en dat helemaal doorvoelen?

Als mens word je heel geboren. Tijdens de kinderjaren leer je bepaalde delen van jezelf te tonen en andere te verstoppen. Weg te doen. Alles uit liefde voor je ouders. Ook als je ouders minder liefdevol tegen je waren. Je doet wat nodig lijkt uit loyaliteit aan je gezin van herkomst om die liefde te behouden. Daaruit ontstaan patronen. Een tijd lang hebben die jou geholpen. Als volwassene lijken juist sommige van deze patronen zich in andere systemen tegen je te keren.
Je voelt dat je onvoldoende stroomt. Op je werk, in relaties, bij de sportschool of in andere systemen.
Het lijkt alsof je bepaalde thema’s niet van je af kunt schudden.
Zo wil je niet doorgaan. Je verlangt naar innerlijke rust. Aandacht. Aanwezig zijn. Liefdevol met jezelf om kunnen gaan.
Naar schoon worden van wat het ook is dat jou bevlekt. Om vanuit die schoonheid, die kern, jezelf opnieuw te kunnen ontmoeten.

Reviews

‘Dank jullie wel. Het was letterlijk magie. Een groter bewustzijn. Alsof ik van individueel leven naar samen leven ben gegaan. Opgeschoond en vrij. Heel bijzonder. Ik heb al veel programma’s gevolgd maar de diepgang die ik hier heb ervaren, is uniek. Met dank ook aan de fijne groep.’
Milan K.
‘Het coach programma Past, Present, Future heeft sterk bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.  De balans tussen live afspraken en opdrachten thuis was prettig. Ik heb de indruk dat ik in korte tijd diep ben gegaan en intensief heb gewerkt. Met resultaat. Ik kom zeker nog eens terug.’
Dirk-Jan S.
‘Ik heb zo genoten. Het was spannend en soms ook pijnlijk en goed. Zo gedragen te kunnen worden door de groep. Wat een geluk! In korte tijd heb ik heel veel beleefd. Het was gewoon prachtig. De investering meer dan waard. Mijn vriend wil nu ook.’
Majuschka B.
‘Ben je klaar om te ontwaken?’ was de eerste vraag die mij werd gesteld. Meteen de diepte in. Dit was totaal anders dan alle trainingen & business coaching die ik eerder heb gevolgd. Rauw, oprecht en verbonden. Ik voel me mentaal sterk, fysiek fitter. Mijn relaties zijn in balans en ik heb mijn eigen bedrijf goed weten op te schalen. Keiharde ja tegen Verbonden Leiderschap.’
Sanne van E.
‘Ik houd niet van lange trajecten. Een korte impuls, handvatten en weer door. Dat past me. Ik heb mentaal en emotioneel opgeruimd. Meer rust en overzicht gecreëerd. Ik maak betere keuzes als leider. De uitdaging om snel diep te gaan, sprak me aan en pakte goed uit. Geen nonsens, maar goede kwaliteit.’
Soraya L.

De ontmoeting is een groepsprogramma op diepte waarin je de weg terug leert vinden naar je authentieke zelf. Als jij je weer herinnert wie je echt bent en hoe groot jouw licht kan schijnen, dan is het leven groots in al zijn kleine en grote momenten.
Eerst reis je terug naar de binding. Daar heel je wat er te helen is en ontdek je jouw essentie. Dit is een proces van insluiten, verdragen, transformeren en groeien.  Als de binding transformeert, kom je tot verbinding, een nieuwe weg.  Verbinding met jezelf, met jouw leven en met je potentie. Vanuit verbinding in de wereld staan levert prachtige nieuwe mogelijkheden. Authentieke keuzes.
De ontmoeting brengt je terug naar huis. Het thuis dat in jou woont.

De ontmoeting is een programma met krachtige interventies. We werken met (familie)opstellingen, geleide oefeningen, mindfulness, bewustzijnsverdiepers. Voeg daar beweging, verbindingsoefeningen en andere interventies aan toe. Alles wat nodig is om jezelf te ontdekken en delen van jezelf te helen die onderweg beschadigd zijn geraakt. Dat is confronterend, bloot en spannend. En waardevol, reinigend, opbouwend en magisch.
Dit doen we met elkaar vanuit vertrouwen en verbondenheid.

Dit programma is geschikt voor jou als je bereid bent alles aan te kijken en jezelf te onderzoeken. Als je klaar bent met zaken uit de weg te gaan. Je wilt erin, erdoor en op een nieuwe manier eruit.
Je bent iemand met een hoge motivatie om jezelf verder te ontwikkelen.
Welkom!

 

Ben jij die persoon die wil ont-moeten en zichzelf wil ontmoeten?
Meld je dan nu direct aan.
Of stuur ons een bericht als je nog vragen hebt.