Omvatten is het bedrijf van Daniëlle van Sundert gericht op waardevolle verbinding.

Ik startte ooit als therapeut in de psychiatrie en ervaarde dat mensen daar soms zieker leken te worden i.p.v. gezonder. Ik stopte met therapeutische begeleiding omdat dit systeem mij niet paste.
Na die periode gaf ik gedurende 15 jaar bij verschillende organisaties en bedrijven leiding aan afdelingen, mensen en processen en aan de organisatie als geheel.
Ik heb ruim 14 jaar ervaring als coach, consultant en therapeut.

Een uitspraak die mij past, is:
'Wat je raakt, ben je zelf.'
Geraakt worden draagt schoonheid in zich. Mensen raken zichzelf en elkaar. Dat is de bedoeling.
Mijn werk heeft tot doel de ander aan te raken precies daar waar eenwording met zichzelf plaats kan vinden.
Buiten de lijntjes kleuren, koersen op het innerlijk kompas en rotsvast vertrouwen in iedere deelnemer, typeren mijn manier van werken.

 

Reviews

Omvatten is ontstaan vanuit de drive om hoogkwalitatieve programma's aan te bieden aan mensen die optimaal willen groeien en bereid zijn te veranderen. Veel mensen krijgen hulp of coaching die dan toch niet de gewenste beweging brengt. Dat kan anders en dat is de kwaliteit die Omvatten wil brengen.

Ik bekwaamde me tijdens en na mijn loopbaan als leidinggevende in o.m. psychosociale therapie, systemisch werk, hypnotherapie, diverse vormen van coaching, brainspotting en mindfulness.
Ik bouwde een  netwerk van andere gedreven professionals om complementaire samenwerkingen vorm te kunnen geven.
Deze professionals begeleiden samen met mij de groepsprogramma's en stappen in waar nodig bij de individuele programma's.
Belangrijke waarden waar iedere medewerker van Omvatten voor staat, zijn:

-verbinding
-ontmoeting
-authenticiteit
-professionaliteit
-hoge ethiek
-respect

De afgelopen jaren heb ik naast Omvatten een coach praktijk geleid waarin ik trajecten van hoogbegaafden begeleid. Sinds het begin van mijn carrière werk ik graag met mensen met talent, op welk gebied dan ook.

Ik ben naast eigenaar van Omvatten.nl ook eigenaar van Praktijk HB.